Annons

Deadline!

Per B Sundberg, Invånare, 65 000:-, ställs ut på Galleri Andréhn Schiptjenko till 28 februari.

Per B Sundberg, Invånare, 65 000:-, ställs ut på Galleri Andréhn Schiptjenko till 28 februari.

Aaaah det är ju så ohyggligt skönt och samtidigt läskigt när en tidning går till tryck. Och denna gång har vi slagit lite extraknut på oss själva med ett extratjockt jubileumsmumer som kommer ut  den 5 februari, lagom till Stockholm Design Week och möbelmässan. Vi har haft kräksjuka, vi har en gipsad fot i redaktionen, vi har haft matförgiftning, sjuka barn, en icke fungerande hiss, för att matcha den gipsade foten, ett nätverkssammanbrott och lite annat som kan rubriceras med major fuck ups in early 2015, men i vilket fall som helst, så verkar det i skrivande stund som att vi ändå får ihop det här igen. SÅ LET’s GET THIS PARTY STARTED, skulle man kunna säga, för att  under hela 2015 ska vi fira Ressans födelsedag, 15 år! Tidningsfan fyller moppe! Vi har 15 sidor jubileumsspecial i nästa nummer, med en härlig kavalkad av klassiska Residencejobb.

I väntan på detta rekommendera jag att ni kolla in denna förträffliga blogg, där Ulrika Randel skriver så fint om Carolina Gahn- reportaget som vi publicerade för några nummer sedan med text av Michelle Meadows.

Mitt i den brinnande deadline-veckan hann jag i alla fall iväg på ett vernissage och kollade in konstnären Per B Sundbergs pånyttfödelse på Galleri Andréhn Schiptjenko där an visade en mängd nya verk, bland annat dödskallen däruppe.

LÄS OCKSÅAnnons


Annons


SENASTE FRÅN RESIDENCE